Oraphon: U hoort er weer bij

Oraphon hoorcentrum is het EERSTE hoorcentrum in heel de BENELUX dat zich voor 95% focust op de In-Het-Oor technologie.
De andere 5% zijn Achter-Het-Oor gaande van de LIHO
(Luidspreker In Het Oor) tot de Super Power hoortoestellen met klassiek oorstuk.

Oraphon hoorcentrum is een toonaangevend hoor- en communicatiecentrum.  

Op het gebied van de volledig onzichtbare In-Het-Oor hoortoestellen zijn wij UNIEK in Limburg, België en zelfs Europa.
Daarnaast bieden wij volledig onzichtbare In-Het-Oor en of Mini-Achter-het Oor hooroplossingen aan voor ieders budget.
 

Intussen is ORAPHON uitgegroeid tot een begrip in Limburg en zelfs er buiten, dit danken we door het vertrouwen van onze klanten  en voornamelijk aan onze persoonlijke aandacht, de laagdrempeligheid en de hoogstaande service.  

Oraphon hoorcentrum vertegenwoordigt enkel A-merken met een zeer ruime keuze in hooroplossingen van de merken Oticon, Siemens, Starkey, Phonak, Widex, Audioservice en Resound.

 

"wij passen geen huismerken of witte produkten aan, we zijn niet afhankelijk van een keten of fabrikant. Wij werken volledig onafhankelijk en zelfstandig".

"Laat u niet misleiden door zeer dure verleidelijke reclame campagnes op televisie of in de krant of andere media zoals": 
"vb: Gratis één maand proef "of "Bij ons een tweede hoorapparaat aan zware kortingen (vb: 75%)" of "Hoorapparaten aan €1.00" of "schrijf u in als testpersoon voor de nieuwste hoorapparaten achter- het of in-het oor" of ... ... ... .

"Bij Oraphon hoorcentrum moeten er geen testpersonen gezocht worden, wij volgen steeds de nieuwte technologieën en onze fabrikanten leveren geen hoorapparaten of bijproducten die niet volledig getest zijn."

 

Wat kost nu een hoorapparaat?

De zotste bedragen en verhalen worden rond u oren geslingend!
De prijs van een hoorapparaat is afhankelijk van uw gehoorverlies en het type (binnenwerk) hoorapparaat, uw leefwereld en natuurlijk afhankelijk van uw budget.
Voor dat wij met u over prijzen spreken, moeten wij u beter leren kennen, dit doen we doormiddel van een kennismakingsgesprek. 

"Bij ORAPHON nemen wij onze tijd". Bij ORAPHON passen wij In-Het-Oor hoortoestellen en Mini Achter-Het Oor aan vanaf €45 (mits aftrek van de mutualiteit) gaande tot .... inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar batterijen.

Wij hebben het grootste assortiment volledig onzichtbare In-Het-Oor hoortoestellen (A-merk) en Mini Achter-Het-OoR aan de laagste prijzen van gans België.

 

Wat behandelen wij nog?

Tinitus (oorsuizingen): is ook voor ons een uitdaging die wij met vaak erg goede resultaten aangaan.
Wij hebben resultaten waar wij de tinitus volledig kunnen onderdrukken zodat u het gevoel krijgt dat deze niet meer hoorbaar of waarneembaar is.

Hyperacusis (overgevoeligheid aan lawaai): Sommigen hebben echter een bijzonder gevoelig gehoor en kunnen geen normale omgevingsgeluiden verdragen.
Dit komt zowel voor bij mensen met als zonder gehoorverlies. Wie lijdt aan hyperacusis gecombineerd met gehoorverlies heeft nood aan een digitaal hoortoestel met een lawaaibegrenzer. 
Wie lijdt aan hyperacusis zonder gehoorverlies daar hebben wij bij ORAPHON ook oplossingen voor.


Wat verdelen wij nog buiten hoorapparaten?
Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming van het merk Variphone

Wij beschikken over een ruimte waar U altijd ons assortiment hoorhulpmiddelen kan uittesten.
Telefoons, GSM's (vanaf €39.99), geluidsoverdrachtsystemen voor radio en TV, ... . Ons aanbod communicatiemiddelen en hulpmiddelen is volledig en gaat over de merken Sennheiser, Doro, Amplicoms, tot de aan uw hoortoestellen aangepaste apparatuur die het geluid rechtstreeks in uw toestellen zendt.

We kijken samen met u welke Bellman wek-en waarschuwsystemen in uw dagelijks leven passen en begeleiden u bij het aanvragen voor tussenkomsten bij de bevoegde instanties.

 

Wat fabrikeren wij zelf?

Oorstukken voor achter-het-oor toestellen, Moulds voor open aanpassingen, en zwemdoppen in alle kleuren worden in ons eigen otoplastisch labo gefrabikeerd.

U merkt het, u hoeft niet geïsoleerd verder te gaan omwille van uw gehoorverlies of hoorprobleem.
Vraag vandaag nog een vrijblijvende afspraak aan om uw gehoor GRATIS te testen en of een oplossing te zoeken in verband met uw gehoorverlies.
 

Meer info via info@oraphon.be

GRATIS TELEFOONNUMMER: 0800 900 10

Vraag een gratis gehoortest aan

Mail voor een afspraak

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac