Advies op maat

Bij Oraphon Hoorcentrum maken we er een punt van om geen hoortoestellen te 'verkopen', maar hoortoestellen aan te passen op maat van de klant.
Wij passen enkel A-merken aan, aan de laagste en beste prijzen met de beste service.

"WIJ NEMEN ONZE TIJD"

Aanpassen van instellingen van hoortoestellen is meer dan luider of stiller zetten, het gaat erom het gehoorverlies te compenseren op de juiste frequenties.
Soms bent u al enkele jaren het gehoorverlies gewoon en heeft u tijd nodig om te wennen aan de "nieuwe" geluiden.
Al vinden we soms de goede balans na 2 à 3 bijregelingen, ook wie meer tijd nodig heeft wordt bij Oraphon begeleid naar een aangenaam hoorcomfort.

Tijdens de proefperiode die volgens de richtlijnen van het Riziv minimum 14 dagen moet zijn, gaan we stap voor stap,
op basis van het gehoorverlies en de behoeften van de slechthorende op zoek naar een comfortabele verbetering van uw gehoor.

Omdat gehoor een subjectief en persoonlijk gegeven is, zoeken we bij Oraphon, samen met u, naar de beste instelling al duurt de proefperiode 14 dagen, 1 maand, 2 maanden…

Onze audiologen bepalen samen met u welke toestellen geschikt zijn, waarbij u uiteraard steeds de laatste beslissing neemt.
Vrijblijvend advies op maat dus, gevormd aan de hand van individuele gesprekken, opmerkingen en klachten van u en uw omgeving.

De persoonlijke begeleiding en na-service is erg belangrijk voor het goed functioneren van uw hoortoestel. 
Laat u dus niet ontmoedigen door uitspraken als 'Mijn hoortoestellen liggen in de kast', 'Mijn hoortoestellen fluiten', enz...
Hoortoestellen aanpassen is een interactief gebeuren tussen klant en audioloog, gebaseerd op uw ervaring met de toestellen.
Te luid, te zacht, te dof.... zijn subjectieve indrukken.

"Daarom passen wij voor de volledige levensduur van het toestel of toestellen de instellingen GRATIS aan."

Het herstellen van toestellen gebeurt zoveel mogelijk in eigen atelier. Mocht het probleem niet opgelost geraken staan de labo's van onze leveranciers garant voor de beste service.

Wij verlenen gratis service op al onze toestellen (herstellingen in eigen labo) tot ze versleten zijn, en 5 jaar gratis service all-round voor toestellen die aangekocht zijn bij Oraphon Hoorcentrum.

Heeft u last met telefoneren, is de verstaanbaarheid in groep (vergaderingen, bijeenkomsten,...) moeilijk, moet de TV voor u luider dan voor uw partner?

Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een informatief gesprek en eventuele hoortest op ons
GRATIS - nummer: 0800 900 10.

Wij nemen uw klacht serieus en zoeken samen naar een passende oplossing.

 

Vraag een gratis gehoortest aan

Mail voor een afspraak

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac