Oraphon werkt alleen samen met fabrikanten van A-merken

Merken

Oraphon hoorcentrum heeft een niet merkgebonden werkwijze. Dat betekent dat wij met diverse fabrikanten samenwerken. Maar dan alleen met fabrikanten van A-merken. o.a. Oticon, Starkey, Audioservice, Siemens, Phonak

Deze fabrikanten hebben allen zowel hoortoestellen geheel in het oor (IIC, CIC en Canal-versie) als hoortoestellen achter het oor (AHO of LIHO), maar ORAPHON is voor 95% bezig met het aanpassen van volledig In-Het-Oor hoorapparaten.
De overige 5% zijn Achter-Het-Oor hoortoestellen gaande van de LIHO (Luidspreker In Het Oor) tot de Super Power hoortoestellen met klassiek oorstuk.

Oraphon hoorcentrum werkt niet met witte produkt hoorapparaten of private label hoorapparaten of huismerken.

Signia

Signia

Signia

Oticon

Oticon

People First Wanneer wij zeggen "People First", is dat meer dan een mooie slogan: Het is onze denkwijze, onze werkwijze en de wijze waarop wij onze producten ontwikkelen.

Audio Service

Audio Service

Audio Service, net zo veelzijdig als uw verwachtingen, Het leven is te luidruchtig voor stilte! Servicegerichtheid, pioniersgeest en innovatieve kracht - dit zijn de belangrijkste succesfactoren van de audioservicefabrikant in Löhne. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf trouw gebleven aan zijn doelstelling sinds het in 1977 werd opgericht: mensen helpen weer actief deel te nemen aan het leven met hoorsystemen van hoge kwaliteit, en zo een beetje vreugde terug te brengen in hun leven. Audioservice hoorsystemen zijn exclusief verkrijgbaar bij Oraphon.

Phonak

Phonak

De doelstelling van Phonak is de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verhogen. Phonak is de innovatieve kracht in gehoorakoestiek. Met onze creatieve oplossingen streven wij ernaar de technologische beperkingen te overwinnen, zodat iedereen de wereld van de boeiende geluiden kan horen en verstaan, en er ten volle van kan genieten.

Resound

Resound

ReSound biedt innovatieve hooroplossingen met een perfect geluid. Zij combineren origineel denken en design met solide technologie . Dit alles is gebaseerd op diepgaand audiologisch inzicht én kennis over slechthorendendheid.

Siemens

Siemens

Siemens Audiologie Techniek, zij zijn meer dan een eeuw pioneer en trendsetter in de ontwikkeling van hoortoestellen. Met de hoortoestellen van Siemens kunt u weer beter horen en de hiermee de kwaliteit van uw leven vergroten. Siemens Audiology Solutions. Een traditie van intellectuele nieuwsgierigheid en sociale verantwoordelijkheid Werner von Siemens heeft meer dan een eeuw geleden het Phonophor hoortoestel ontwikkeld en daarmee de weg geëffend voor onze toewijding op het gebied van audiologie. De Siemens Audiology Group heeft zich als doel gesteld, de levenskwaliteit van mensen met een gehoorprobleem te verhogen door het bieden van oplossingen voor beter horen en begrijpen door het verbeteren van communicatie en daarmee een obstakel voor persoonlijke ontwikkeling weg te nemen. Een grote familie met een gemeenschappelijk doel: Enkele duizenden medewerkers werken wereldwijd aan innovatieve producten voor mensen met gehoorproblemen. We bouwen op meer dan alleen onze eigen ervaring. We werken nauw samen met universiteiten, ziekenhuizen, gehoorcentra en ervaren gebruikers. Samen met de innovatie kracht van Siemens AG, een technologiebedrijf dat wereldwijd actief is, heeft deze samenwerking ons in een toonaangevende positie gebracht voor vooruitgang op het gebied van audiologie. Deze vooruitgang wordt in de praktijk gebracht door de leden van ons ontwikkelteam en vindt zijn weerslag in een groot aantal patenten.

Starkey

Starkey

Starkey staat voor meer dan de hoortoestellen die zij produceren. Starkey is een beleving. Ze beloven niet alleen meer maar leveren ook meer. Meer communicatie, meer participatie en meer mogelijkheden om te doen wat u het liefste doet. Constant opzoek naar feedback van gebruikers om aan de hand van de bevindingen de producten aan te passen. Verschillende mensen vragen om verschillende hoortoestellen en oplossingen. Bij Starkey gaan ze de uitdaging graag aan.

Vraag een gratis gehoortest aan

Mail voor een afspraak

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac