Tevreden klanten: daar gaan we voor.

Met meer dan 25 jaar (Olivier Loyens - Zaakvoerder Oraphon filiaal Tongeren) samen met en meer dan 15 jaar (Katrijn Veeckmans - Audioloog filiaal Beringen)
en meer dan 20 jaar (Sophie Paredis - Audioloog filiaal Genkervaring weten onze AUDIOLOGEN of AUDICIENS en andere medewerkers perfect wat de behoeftes zijn
voor ieder gehoorprobleem en voor ieder budget.

ORAPHON is dé specialist in gehoormeting en het aanpassen van ALLE types hoortoestellen.

"Voor 98 procent van onze klanten kunnen wij het comfort van onzichtbare hoorapparaatje In - Het - Oor bieden en garanderen.
Dat is uniek voor gans de Benelux". Zelfs op Europsees vlak.

Hieronder vindt u een aantal getuigenissen van klanten:
(Deze worden wekelijks aangevuld)

K.M - 78 jaar uit Riemst

"Wij (K.M. en dochter V.A.) zijn heel tevreden over de ontvangst en het geduld dat jullie hebben gehad met mama. In het begin had ik schrik dat ze niet aan haar hoorapparaten (CIC) ging gewoon raken, maar dankzij jullie bleef ze volhouden en is het haar gelukt en zo kan ze weer gemakkelijk met andere bewoners in het bejaardentehuis omgaan, jullie zorgen ervoor dat haar hoorapparaten het best op haar gehoor werden afgesteld. Jullie service is perfect. Zelfs langskomen in het bejaardentehuis is voor jullie geen probleem. Ik zal zeker aan familie en vrienden jullie hoorcentrum aanbevelen. Bebankt! (29-10-2015)"

K.M - 78 jaar uit Riemst

B.G. - 60 Jaar uit Beringen

"Men is vriendelijk en behulpzaam bij Oraphon Beringen. Als je iets vraagt, krijgt ge goede uitleg.
Als ergens een probleem mee hebt, helpen ze je verder. Zoals de eerste hoorapparaten (Achter-Het-Oor) die ik na een paar weken testen kon ik er niet mee overweg. Voor mij klonken ze onnatuurlijk.
Heb dan een ander merk OTICON ALTA 2 PRO In-Het-OoR kunnen testen.
Met deze In-Het-OOR apparaten was ik tevreden. Deze hoorapparaten klonken voor mij veel natuurlijker. Alleen de afstelling neemt wat tijd in beslag, wat normaal is. Ik ben tevreden van hoorcentrum Oraphon Beringen".
"Ik raad iedereen aan daar zijn toestellen bij Oraphon te gaan halen". 03-2018

B.G. - 60 Jaar uit Beringen

A.M - 79 uit Tongeren

"Op 23-09-2015 zijn mijn In-Het-oor hoorapparaten nog nagekeken en op punt gezet. Ik ben tot heden 100% tevreden en hoop in de toekomst ook. Ben zeer tevreden ook van de kennis van Olivier. Van zijn kennis, bekwaamheid, goede afwerking en opvolging, geduld en goed raadgeven. Alles is heel goed en zou niet weten wat beter kan. Ik zou zeker en vast Oraphon hoorcentrum aanpzijzen bij familie en kennisen. (29-09-2015)"

A.M - 79 uit Tongeren

D.F- 75 jaar uit Beringen

Ik ben zeer tevreden, had al jaren eerder die hoorapparaten moeten aanschaffen.

D.F- 75 jaar uit Beringen

B.R. - 61 jaar uit Tongeren

Ik ben op verschillende plaatsen geweest met mijn gehoorproblemen, nergens kon men een oplossing bieden. Bij Oraphon, "Olivier", heeft mijn probleem zeer goed opgelost door het gebruik van twee communencerende hoortoestellen.
De service is zeer goed en vlot. Zeer bekwame en vriendelijke receptioniste. Ook de nazorg en onderhoud zijn prima geregeld.
Ik ben hierdoor voor een groot stuk uit mijn sociaal isolement geraakt.

Goed bezig!!! Doe zo verder!

B.R. - 61 jaar uit Tongeren

S.A - 82 jaar uit Houthalen - Helchteren

Mijn hoorapparaat valt goed mee 8/10

S.A - 82 jaar uit Houthalen - Helchteren

Pages

Vraag een gratis gehoortest aan

Mail voor een afspraak

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac