< Naar het overzicht

VANAF NOVEMBER LEVERBAAR

Oticon OPN IIC

OTICON OPN IIC - nu bij ons in PRE-ORDER

Deze 'onzichtbare' hoortoestellen zitten ver genoeg in de gehoorgang zodat ze niet gezien kunnen worden. Een dun plastic pinnetje blijft toegankelijk zodat u de hoortoestellen er weer uit kunt trekken. Net als alle Oticon Opn-hoortoestellen, past de Invisible-In-the-Canal (IIC) -uitvoering zich automatisch aan bij verschillende geluidsomgevingen. Dit betekent dat u ze niet hoeft aan te raken of de instellingen gedurende de dag te wijzigen.

IIC-hoortoestellen zijn voor mensen met een licht tot matig ernstig gehoorverlies.

Niet iedereen heeft gehoorgangen die geschikt zijn voor IIC-hoortoestellen. De Oticon Opn IIC is echter ons kleinste hoortoestel ooit zodat het past bij 8 op de 10 personen

Oticon OPN IIC

Hoortoestellen die in uw oren zitten

Deze Oticon Opn™ hoortoestellen zitten verborgen in uw oren en zijn op maat gemaakt om precies in uw oren te passen.
Zelfs de kleinste, onzichtbare* uitvoeringen bieden uitstekende geluidskwaliteit zonder concessies, zodat u voortdurend toegang heeft tot 360 graden geluid.

Het toestel maakt het mogelijk om spraak en het omgaan met meerdere sprekers verstaanbaar te maken, met minder inspanning.
Het toestel scant de omgeving 100 keer per seconde en maakt het zo mogelijk om te horen uit welke richting het geluid komt en onderscheid te maken tussen stemmen en achtergrondgeluiden. 

Met de nieuwe technologie van Oticon kunt u de voordelen van een hoortoestel beleven dat uw wereld opent, zodat u kunt luisteren naar meer dan één spreker tegelijkertijd.
U kunt naar meer dan één persoon tegelijk luisteren, terwijl het geavanceerde lawaaireductiesysteem uw luisterinspanning helpt te verminderen.

 

 

Oticon OPN IIC

De Opn familie is nu uitgebreid met diverse Custom uitvoeringen. Zo ook met een IIC uitvoering. 
​Dit is een zeer discreet hoortoestel dat volledig in de gehoorgang zit, moeilijk te zien is maar niet geheel verborgen zit.

Alle uitvoeringen bieden de open soundervaring en zijn beschikbaar in drie prestatieniveaus, waardoor de baanbrekende technologie en de unieke voordelen van BrainHearing van de Opn familie beschikbaar zijn voor nog meer mensen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac