Starkey

SOUNDLENS SYNERGY van STARKEY (Uniek bij ORAPHON)

Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek.

De SOUNDLENS SYNERGY: Gemaakt voor een onzichtbare aanpassing

ORPHON stelt u met de Soundlens Synergy van STARKEY de meest geavanceerde technologie voor in het kleinste Invisible in canal (IIC) hoortoestel ter wereld.

SoundLens Synergy iQ is de meest geavanceerde technologie, beschikbaar gesteld in onze populairste onzichtbare hoor-oplossing.
De kleinste, meest comfortabele hoortoestellen ter wereld worden op maat gemaakt en liggen onzichtbaar in de gehoorgang.
Ze zitten boordevol geavanceerde functies voor een immersieve luisterervaring met het zuiverste geluid.
Onze draadloze oplossingen maken het mogelijk om tv, muziek en nog veel meer te streamen, terwijl de kracht van Starkey Sound™ bewaard blijft.

Starkey

Starkey Hearing Technologies is een particuliere mondiale onderneming voor gehoortechnologie met het hoofdkantoor in Eden Prairie, Minnesota, VS. Starkey heeft faciliteiten in 22 landen.

Starkey doet zaken op meer dan 100 markten over de hele wereld.
De onderneming ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoorapparaten via vijf unieke merken: Audibel, AudioSync, NuEar, MicroTech en het originele merk Starkey.

Starkey is veel meer dan de hoorapparaten die we maken. Starkey is een ervaring. Een ervaring die niet alleen meer belooft, maar ook meer biedt: meer communicatie, meer participatie en meer gelegenheid om te doen wat u graag doet.

Dat komt omdat Starkey vanaf de allereerste dag volgens dezelfde grondgedachte werkt: “Uw gehoor is onze zorg”. Daarom zetten ze al vanaf dag twee in voor verbetering van de technologie van het gehoor – en voor het maken van de allerbeste onzichtbare hoorapparaten.

INNOVATIES

Zij hebben al miljoenen slechthorenden geholpen met onzichtbare hoorapparaten met baanbrekende technologie.

Hun toonaangevende assortiment van onzichtbare hoorapparaten, de manier waarop we de uitdaging zijn aangegaan om goed te kunnen horen in een lawaaierige omgeving, en onze SurfLink Mobile, waarmee handsfree telefoneren werkelijkheid wordt voor mensen met een hoorapparaat: we komen voortdurend met innovaties voor kleinere, gemakkelijkere en betere manieren om te horen.

DOOR GEBRUIKERS BEPROEFDE TECHNOLOGIE

Alles wat we doen wordt onderzocht en getest.

Bij Starkey zijn ze ervan overtuigd dat alle nieuwe producten specifieke en meetbare verbeteringen moeten opleveren voor het gehoor. Zij vragen patiënten en behandelaars welke functies en verbeteringen zij in hun hoorapparaten willen – en gaan dan aan de slag. Als iets geen verbetering voor uw gehoorervaring is, doen zehet niet.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Ieders gehoorverlies is uniek – en daarom is elke door hen ontworpen oplossing dat ook.

Iedereen die hoort, verdient een zeer speciale behandeling. Daar zijn zij van overtuigd. Daarom beschouwen zij het aanpassen van elk hoorapparaat als een kans om uw leven te verbeteren. Het Starkey-netwerk van audiciens deelt deze filosofie. Zij werken nauw met u samen om een oplossing te vinden die precies bij uw unieke gehoorbehoeften past.

INZET VOOR HET GOEDE DOEL

De Starkey Hearing Foundation werkt het hele jaar “zodat de wereld kan horen”.

Meer dan één miljoen mensen die anders niet zouden kunnen horen hebben de kans gekregen om deel uit te maken van deze wereld dankzij de Starkey Hearing Foundation – en de dragers van Starkey-hoorapparaten.

Want elke keer als iemand investeert in een beter gehoor voor zichzelf doet Starkey een schenking aan de Starkey Hearing Foundation, die de hele wereld over reist met gratis hoorapparaten voor behoeftige mensen, om hen het onbetaalbare geschenk van gehoor te geven.

Starkey

Starkey-producten

Als wereldleider in ONZICHTBARE gehoorinnovaties blijft Starkey geavanceerde technologie ontwikkelen – en maken we hoorapparaten die beter klinken, prettiger zitten en betrouwbaarder werken dan ooit tevoren.

"Stijl"

Hun hoorapparaten worden geleverd in verschillende stijlen, hoewel niet elke stijl geschikt is voor iedereen.
Factoren zoals de mate van gehoorverlies, de grootte van de gehoorgang en ook bewegingsproblemen hebben invloed op de stijl die uiteindelijk wordt aanbevolen.

"Technologie"

Ze stoppen het nieuwste onderzoek, de modernste wetenschap, de beste micro-elektronica en geavanceerde ontwerpen in elke gehooroplossing die we maken – om een optimale prestatie te leveren, specifiek voor ieders behoefte en lifestyle.

 

HUN ALLERBESTE EIGENSCHAPPEN:

Geen feedback of fluiten meer – Starkey heeft het eerste hoorapparaat gecreëerd dat niet fluit wanneer u iemand omarmt, of zoemt als u uw haar aanraakt – en we lopen in onze sector nog altijd voorop bij het elimineren van feedback.

Horen bij lawaai – Het is al lang een van de grootste problemen voor dragers van een hoorapparaat en Starkey heeft er iets aan gedaan. Dankzij hun richtingzoekende microfoons en ruisreductietechnologie is het nu gemakkelijker dan ooit om goed te horen in een lawaaierige omgeving en om te focussen op wie en wat u wilt horen.

Draadloze connectiviteit – Denk eens aan streaming audio van uw tv, mp3-speler en zelfs uw GSM rechtstreeks naar uw hoorapparaat, zodat alleen u het hoort zonder dat iedereen in de buurt er last van heeft.
Met hun "draadloze volledig onzichtbare hoorapparaten" en "innovatieve SurfLink-accessoires" wordt dat werkelijkheid. Nu bij aankoop van onzichtbare Starkey hoorapparaten de Surflink Mobile GRATIS. (De Surflink Mobile is alles wat u nodig heeft om probleemloos te telefoneren met uw GSM, van TV en muziek te genieten en te luisteren naar sprekers en te leven zonder beperkingen. (*))

Bescherming tegen vocht en oorsmeer – Met name als u veel zweet of in een warm klimaat woont of een actieve lifestyle hebt, moet u een hoorapparaat hebben dat tegen water kan en geen last heeft van oorsmeer/olie. Dat geldt voor de meeste onzichtbare Starkey-hoorapparaten.

Meerdere kanalen – Hoe meer kanalen uw hoorapparaat heeft, hoe gemakkelijker het is om de instellingen aan te passen aan het brede bereik aan geluidsfrequenties.

Wat daarom niet te lang, "een goed onzichtbaar hoorapparaat van ORAPHON valt minder op dan slecht horen"

Vraag een gratis gehoortest aan

Mail voor een afspraak

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac