Oticon

Het Oticon-verhaal begint met de passie van één man om zijn vrouw een beter leven te geven, niet gehinderd door haar gehoorverlies. 
Deze passie om mensen die gehoorondersteuning nodig hebben te helpen is wat ons de afgelopen eeuw heeft gedreven, wat ons nu drijft en wat ons naar de volgende eeuw zal brengen. 

Oticon hoortoestellen zijn uniek. Ze zijn ontworpen om de manier waarop uw hersenen geluid van nature begrijpen te ondersteunen,
zodat ze uitstekend spraakverstaan leveren in luidruchtige omgevingen, met minder inspanning.

Met ruim 100 jaar ervaring, kan Oticon bogen op technologische doorbraken die daadwerkelijk het verschil maakten voor mensen met gehoorverlies. 
Oticon is de enige producent met een onafhankelijk wetenschappelijk researchcentrum, waardoor de wensen en behoeftes van hoortoesteldragers altijd voorop staan bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.

Oticon

NIEUWE Oticon Opn™ - In Het Oor uitvoeringen. OPN 1 - OPN 3 - OPN 3
Nu de Oticon Opn familie er vijf nieuwe In-Het-Oor (ITE) uitvoeringen bij heeft, kunnen nog meer cliënten genieten van de baanbrekende open sound ervaring,
die directionaliteit zoals wij die kennen, tot het verleden laat behoren. Wij werken hoofdzakelijk met  de IIC en CIC versie.

OpenSound Navigator™
Opent de wereld De OpenSound Navigator technologie in Oticon Opn scant de geluidsomgeving meer dan 100 keer per seconde,
reduceert storend geluid snel en nauwkeurig, zelfs tussen individuele woorden. Deze baanbrekende technologie zorgt ervoor dat Oticon Opn voortdurend 360° geluid kan leveren.
Het is verkrijgbaar in alle Oticon Opn ITE uitvoeringen waaronder ons kleinste hoortoestel ooit, de nieuwe IIC.

DE NIEUWE Oticon Opn IIC Onzichtbaar in het oor bij 8 op de 10 personen
Een hoortoestel dat niemand opvalt heeft sterk de voorkeur van vele nieuwe hoortoestelgebruikers en ook van cliënten met meer ervaring die graag discretere hoortoestellen willen.
Door de vorm van de faceplate te optimaliseren en de lengte en breedte te verkleinen, naast het formaat van de technische componenten,
zijn wij erin geslaagd ons kleinste hoortoestel ooit te ontwikkelen. Het resultaat is dat 8 op de 10 cliënten nu een onzichtbaar hoortoestel kunnen krijgen van Oticon.
Omdat het een Oticon Opn is, krijgen ze de geïntegreerde baanbrekende open sound ervaring.

2,4 GHz connectiviteit – Nu in In Het Oor uitvoeringen
Met Oticon Opn kunnen uw cliënten hoogwaardig geluid streamen naar beide hoortoestellen vanaf elke moderne smartphone,
waaronder iPhone® en Android™. Opn koppelt met onze ConnectClip-microfoonaccessoire via 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy technologie,
waardoor handsfree bellen en meer mogelijk is.

Vraag een gratis gehoortest aan

Mail voor een afspraak

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac