Oraphon werkt alleen samen met fabrikanten van A-merken

Merken

Oraphon hoorcentrum heeft een niet merkgebonden werkwijze. Dat betekent dat wij met diverse fabrikanten samenwerken. Maar dan alleen met fabrikanten van A-merken. o.a. Oticon, Resound, Widex, Starkey, Audioservice, Hansaton, Siemens, Phonak, Unitron en Bernafon

Deze fabrikanten hebben allen zowel hoortoestellen geheel in het oor (IIC, CIC en Canal-versie) als hoortoestellen achter het oor (AHO of LIHO), maar ORAPHON is voor 95% bezig met het aanpassen van volledig In-Het-Oor hoorapparaten. De overige 5% zijn Achter-Het-Oor hoortoestellen gaande van de LIHO (Luidspreker In Het Oor) tot de Super Power hoortoestellen met klassiek oorstuk.

Oraphon hoorcentrum werkt niet met witte produkt hoorapparaten of private label hoorapparaten.

WIDEX

WIDEX

Widex is een familiebedrijf dat in 1956 in Denemarken is opgericht. Widex-hoortoestellen worden in meer dan 100 landen verkocht en het bedrijf heeft meer dan 4000 werknemers wereldwijd.

Phonak

Phonak

De doelstelling van Phonak is de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verhogen. Phonak is de innovatieve kracht in gehoorakoestiek. Met onze creatieve oplossingen streven wij ernaar de technologische beperkingen te overwinnen, zodat iedereen de wereld van de boeiende geluiden kan horen en verstaan, en er ten volle van kan genieten.

Resound

Resound

ReSound biedt innovatieve hooroplossingen met een perfect geluid. Zij combineren origineel denken en design met solide technologie . Dit alles is gebaseerd op diepgaand audiologisch inzicht én kennis over slechthorendendheid.

Siemens

Siemens

Siemens Audiologie Techniek, zij zijn meer dan een eeuw pioneer en trendsetter in de ontwikkeling van hoortoestellen. Met de hoortoestellen van Siemens kunt u weer beter horen en de hiermee de kwaliteit van uw leven vergroten.

Hansaton

Hansaton

Eén bedrijf, toegewijde mensen – een missie. Hansaton, de producent van moderne hoortoestellen. Ervaring en technische kennis zijn zaken die men mag verwachten bij een producent van hoortoestellen. Het is juist van belang hoe goed de producent begrijpt waar mensen met een hoorprobleem zich mee bezig houden en wat ze echt willen. Hansaton heeft hier altijd veel aandacht aan besteed en heeft, met passie en persoonlijke aandacht, altijd de focus gehouden op het ontwikkelen van hoortoestel technologie en design. Dat is wat Hansaton als haar missie beschouwt. Dit is exact wat Hansaton en haar producten van de rest onderscheidt.

Starkey

Starkey

Starkey staat voor meer dan de hoortoestellen die zij produceren. Starkey is een beleving. Ze beloven niet alleen meer maar leveren ook meer. Meer communicatie, meer participatie en meer mogelijkheden om te doen wat u het liefste doet. Constant opzoek naar feedback van gebruikers om aan de hand van de bevindingen de producten aan te passen. Verschillende mensen vragen om verschillende hoortoestellen en oplossingen. Bij Starkey gaan ze de uitdaging graag aan.

Vraag een gratis gehoortest aan

Mail voor een afspraak

Onze merken

  • Oticon
  • Siemens
  • Phonak
  • Hansaton
  • Resound
  • Starkey
  • Audio Service
  • Variphone
  • Sennheiser
  • Rayovac